Adverteren op dansinfo.net

Indien u zelf een website heeft van bijvoorbeeld uw kledingzaak of dansschool kunt U er eenvoudig voor zorgen dat er op iedere pagina van dansinfo.net een advertentie van U staat.

Op dansinfo.net maken wij gebruik van het advertentieprogramma 'AdSense' van Google. Door middel van dit programma worden er automatisch relevante/inhoudsgebonden advertenties op de site vertoond.

Deze advertenties zijn afkomstig van adverteerders die meedoen aan Googles programma 'AdWords'. Deelnemers hieraan kunnen hun eigen advertenties en campagnes maken, beheren en aanpassen.

De advertenties worden getoond op webpagina's van hun keuze, en de zoekresultaten van Google. Als deelnemer kunt u (voor slechts een paar cent) bieden op woorden die, wanneer deze voorkomen op een site of in de zoekopdracht van Google, zorgen dat uw advertentie wordt vertoond. Dit kan zelfs regionaal ingesteld worden, iemand in Amsterdam heeft soms niet zoveel belang bij een advertentie uit Limburg.

Het grote voordeel van AdWords mag duidelijk zijn, u kunt doelgericht adverteren!


Meer bezoekers en een hogere omzet!

verdien meer geld met uw website door gericht te adverteren

Met een budget van slechts enkele Euro's per dag kunt u eenvoudig een advertentie-campagne opzetten die u honderden bezoekers per dag oplevert! En omdat de advertenties gericht zijn op uw doelgroep kunt u er zeker van zijn dat de bezoekers interesse hebben in uw diensten of produkten.

Door gebruik te maken van Google's advertentieprogramma "AdWords" kunt u bezoekers trekken die op bepaalde woorden of termen zoeken. Uw advertenties worden bij de zoekresultaten getoont als u geboden heeft op de gebruikte zoekterm. Ook op inhoudspagina's van bepaalde websites zullen uw advertenties zichtbaar zijn. U hoeft alleen te betalen als er geklikt wordt op uw advertentie en u dus een bezoeker op uw website heeft.


Klik op de bovenstaande link voor meer informatie en om u in te schrijven bij Google "AdWords" en begin vandaag nog met nieuwe klanten naar uw website te trekken!

Met Google AdWords maakt u eenvoudig uw eigen advertenties, selecteert u zoekwoorden om aan te geven waar uw advertenties moeten worden vertoond en betaalt u alleen wanneer iemand op de advertentie klikt.

Met Google Adwords bent u niet gebonden aan een tijdslimiet of minimumbestedings-bedrag. U heeft controle over de uitgaven: u geeft zelf de maximum kosten per klik
(CPC, cost per click) en het dagbudget op. Dit wordt automatisch door het systeem gecontroleerd, zodat u nooit meer betaalt dan u wilt.

"Met Google AdWords-advertenties bereikt u
nieuwe klanten, precies op het moment dat
zij zoeken naar uw produkten en diensten"


Neem de stap door op de bovenstaande link te klikken en u direct in te schrijven bij Google "AdWords". Begin vandaag nog met nieuwe klanten naar uw website te trekken en de inkomsten van uw website te verhogen!

Vergelijk de kosten van een advertentie in een willekeurige andere media maar eens met de geringe kosten van Google AdWords. Waar nog bijkomt dat uw advertenties alleen vertoont worden aan publiek dat al op zoek was naar uw produkten of diensten. Het is zelfs mogelijk om per postcodegebied advertenties te vertonen en dus lokaal of regionaal een campagne te starten.

Heeft u:
  • een website waar u al veel in geļnvesteerd heeft maar die nog te weinig opleverd?
  • geen tijd en/of kennis om uw positie in zoekmachines te verhogen?
  • behoefte aan nieuwe klanten om uw inkomsten te verhogen?

    Indien u 1 van deze vragen met 'Ja' kunt beantwoorden is Google AdWords de ideale methode om van uw website een geldmachine te maken!

Begin vandaag nog met nieuwe klanten naar uw website te trekken en de inkomsten van uw website te verhogen! Klik op de onderstaande banner om u direct in te schrijven bij Google "AdWords"


copyright © dansinfo.net